Gati.al - Të mbaron punë Gati - Të mbaron punë!
Njoftimet e fundit
njoftimet
Hidraulik
Skaduar
E Hënë, 1 Qershor 2020 -
njoftimet
Elektricist
Skaduar
E Enjte, 14 Maj 2020 -
emri  i avatar Julian Demeti
vendodhja e gati Tiranë
njoftimet
Riparues bravash
Skaduar
E Enjte, 14 Maj 2020 -
emri  i avatar Julian Demeti
vendodhja e gati Kavajë
njoftimet
Elektricist
Skaduar
E Mërkurë, 13 Maj 2020 -
emri  i avatar Julian Demeti
vendodhja e gati Kavajë

Nëse keni nevojë për një shërbim nga një elektriçist, hidraulik, kopshtar, apo profesionist tjetër, të gjithë janë tek gati.al

Gati.al ju vjen në ndihmë kudo dhe kurdo!

“Si të...?”
video ne gati
Teknikat e riparimit te dem...
video ne gati
Punimi I vazos me fund te r...
video ne gati
Punimi I një çajniku prej...
video ne gati
Punimi prej druri I një ki...
harta e gati
Hap hartën

3525

Përdorues

149

Njoftime

2882

Profesionistë të verifikuar

64

Video Ndihmëse
×