Njoftim në lidhje me Covid-19

Gati.al është një platformë e cila ju ndihmon të gjeni profesionistët për të cilët ju keni nevojë, duke vënë në kontakt ndividëd/bizneset (ata që kërkojnë një shërbim) me profesionistët/ekipet e profesionistëve (ata që i ofrojnë shërbimet).
Gati.al është një urë komunikimi midis profesionistëve/ekip profesionistësh dhe individëve/bizneseve që kerkojnë shërbime.
Çdo gjë po ndryshon shumë shpejt! Ekspertët po na kërkojnë të mbajmë distancë nga njëri-tjetri, dhe e gjithë kjo situatë është e re dhe shumë sfiduese për të gjithë ne.
Për Gati.al ajo që ka më shumë rëndësi se çdo gjë tjetër është shëndeti dhe mirëqenia e komunitetit tonë. Prandaj, ne kemi filluar të përshtatemi dhe duam t’ju sygjerojmë dhe ju mënyrën më të thjeshtë se si mund të përshtateni.

Informacione për ata që duan të marrin shërbime (individët/bizneset).

Çfarë mund të bëjmë ne kur profesionistët vijnë në shtëpinë apo biznesin tonë?

 • Jepini mbështetjen tuaj në mënyrën më të sigurt të mundëshme, duke përdorur doreza dhe maskë, gjithashtu.
 • Mbani distancën e kërkuar. Përshëndetini nga larg në vend të shtrëngimit të duarve.
 • Kërkoni shërbime të cilat janë në distancën e lejuar midis jush dhe profesionistëve.
 • Pyetini fillimisht profesionistët nëse ekziston mundësia për një konsulencë në distancë.
 • Paguajini ata përmes bankës ose nëse do ti paguani kesh përdorni githmonë doreza.c

  A duhet ta shtyj një shërbim për të cilin kam nevojë tani?

  Ajo që ne do t’ju sygjeronim në një moment të tillë do të ishte që mbi të gjitha të zgjidhni sigurinë tuaj dhe sigurinë e të tjerëve.
  Por, duke u bazuar në atë që ekspertët thonë, duke ju referuar këtu Organizatës Botërore të Shëndetit (https://www.who.int/), ne ju sygjerojmë të mbani distancë nga profesionisti ndërkohë që ai është duke punuar, dhe më pas sapo ai të ketë mbaruar punën sterilizoni menjeherë çdo hapësirë që ka prekur dhe punuar.
  Ju lutemi, sigurohuni që të thërrisni një profesionist/ekip profesionistësh vetëm nëse e keni me të vërtetë të nevojshme në këtë kohë.
 • Informacione për ata që ofrojnë shërbime (profesionistët/ekipet e profesionistëve).

  Çfarë hapash duhet te ndjek për sigurinë time dhe të tjerëve?

 • Përditësoni profilin tuaj për të vënë në dijeni klientët (individëd/bizneset) në lidhje me masat që ju po merrni për këtë periudhë dhe nëse ju po i ofroni këto shërbime edhe gjatë kësaj periudhe të vështirë.
 • Nëse ju duhet të shtyni takimet tuaja për një moment të dytë kontaktoni sa me shpejtë të jetë e mundur klientët tuaj.
 • Përditësohuni çdo ditë me informacionet më të fundit nga burime të sigurta.
 • Nëse është e mundur, konsideroni faktin që mund të ofroni konsulta.
 • Është e nevojshme që të shtyj ne një moment të dytë projektet që kam në këtë periudhë?

  Ajo që ne do t’ju sygjeronim në një moment të tillë do të ishte që mbi të gjitha të zgjidhni sigurinë tuaj dhe sigurinë e të tjerëve!
  Por, duke u bazuar në atë që ekspertët thonë, duke ju referuar këtu Organizatës Botërore të Shëndetit (https://www.who.int/), nëse ju nuk mund të shtyni projektet tuaja në një moment të dytë, ju sygjerojmë të mbani distancën e nevojshme nga klientët tuaj, të vishni gjithmonë doreza dhe maskë ndërkohë që jeni duke punuar.
  Ju lutemi, gjithashtu sigurohuni që të ndiqni udhëzimet dhe rregullat e bashkisë ku ju jetoni, sepse disa shërbime konsiderohen thelbësore dhe disa të tjera jo.

  Çfarë është COVID-19?

  COVID-19 është një virus që shkakton infeksione të frymëmarrjes.

 • Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit (https://www.who.int/), simptomat më të zakonshme të COVID-19 janë temperaturë, lodhje dhe kollë e thatë.
 • COVID-19 mund të përhapet lehtësisht edhe nga njerëz që nuk ndjehen aspak të sëmurë.
 • Njerëzit e moshuar dhe ata me probleme mjekësore kanë më shumë mundësi të zhvillojnë probleme serioze.
 • Njerëzit me ethe, kollë dhe vështirësi në frymëmarrje duhet të kërkojnë kujdes mjekësor!
 • Jemi të gjithë bashkë në këtë situatë!
  Gjëja më e rendësshme është të qëndrojmë gjithmonë të informuar dhe mbi të gjitha të mbështesim njëri-tjetrin!

  #doTeBehetMeMire #qendroNeShtepiSaTeMundesh
  ×