Rendit Sipas

AlbPastrim kompania që merret me shërbime pastrimi, mirëmbajtje mujore, pastrime gjenerale, pastr...

Me Bid
Albpastrim
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 1 Qershor 2020

Kerkojme nje hidraulik per riparim kasete....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Enjte, 14 Maj 2020

Vendosjen e ndricimit ne garazh!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë

Kerkoj te zevendesoj komplet braven e deres kryesore me nje brave sa me te sigurte....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Mërkurë, 13 Maj 2020

Kerkoj te rregulloj frigoriferin. Rrjedh uje nga poshte, ka ngrirje te dukshme ne hspesiren e brends...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Mërkurë, 13 Maj 2020

Kerkoj elektricist per te rregulluar zilen e deres dhe ndricimin e oborrit!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Mërkurë, 15 Prill 2020

Albanian Business Partner kërkon një përkthyes dokumentash Shqip-Anglisht. Kandidatët duhet të ...

LEKË (Të reja)
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Premte, 20 Mars 2020

Jap mësim Online gjuhë gjermane...

Me Bid
Elena Gjeçi
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 24 Shkurt 2020

Kerkoj te punesoj usta gipsi dhe punetor gipsi.Paga shume e mire dhe korrekte.Per cdo info tjeter na...

1 LEKË (Të reja)
Ardian Tr
Skaduar
 Tiranë

Pozicioni: Teknik riparimesh SDA (Teknik i pajisjeve te vogla elektroshtepiake si hekur, tharese, gr...

35000 LEKË (Të reja)
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Elektro-Servis shpk është një kompani e specializuar në riparimin e pajisjeve elektronike dhe el...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë
Albpastrim kerk...
Albpastrim

AlbPastrim kompania që merret me shërbime p...

Skaduar

Kerkojme nje hi...
Albanian Business Partner

Kerkojme nje hidraulik per riparim kasete....

Skaduar

Vendosjen e ndr...
Julian Demeti

Vendosjen e ndricimit ne garazh!...

Skaduar

Nderrimin e bra...
Julian Demeti

Kerkoj te zevendesoj komplet braven e deres k...

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Kerkoj te rregulloj frigoriferin. Rrjedh uje ...

Skaduar

Kerkoj nje elek...
Julian Demeti

Kerkoj elektricist per te rregulluar zilen e ...

Skaduar

Përkthyes i gj...
Albanian Business Partner

Albanian Business Partner kërkon një përkt...

Skaduar

Mësuese e gjuh...
Elena Gjeçi

Jap mësim Online gjuhë gjermane...

Skaduar

Kerkohet usta g...
Ardian Tr

Kerkoj te punesoj usta gipsi dhe punetor gips...

Skaduar

Tirane, kerkohe...
Elektro - Servis

Pozicioni: Teknik riparimesh SDA (Teknik i pa...

Skaduar

Lushnje, ofroj ...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Elektro-Servis shpk është një kompani e sp...

Skaduar

×