Rendit Sipas
E Hënë, 12 Korrik 2021

80 LEKË (Të reja)
Inovess Construction and Management
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Shkurt 2019

ALTEC sh.p.k kerkon te punesoj me kohe te plote Inxhinier Mekanik Dega Termoteknik ....

Me Bid
ALTEC
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Qershor 2018

Duhet te bej disa punime ne shtepi dhe kam nevoje per nje arkitekt restaurues. Punimet jane urgjente...

Me Bid
Vera Kokonozi
Skaduar
 Tiranë
E Enjte, 10 Maj 2018

Kerkoj arkitekt...

200000 LEKË (Të reja)
Dashamir Duraj
Skaduar
 Tiranë
Kërkohet Inxhi...
Inovess Construction and Management

Inovess Construction and Management është n...

Skaduar

Kerkoj Inxhinie...
ALTEC

ALTEC sh.p.k kerkon te punesoj me kohe te plo...

Skaduar

Kerkoj nje arki...
Vera Kokonozi

Duhet te bej disa punime ne shtepi dhe kam ne...

Skaduar

Kerkoj arkitekt
Dashamir Duraj

Kerkoj arkitekt...

Skaduar

×