Rendit Sipas

Kerkohen dy marangoze per punime druri dhe mobilerie. Te kene experience.Mosha deri 50 vjec, te njoh...

Me Bid
LESNA shpk
Skaduar
 Tiranë

Kerkoj te prodhoj nje tavoline mesi prej druri dhe metali me rrota...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë

Kerkoj te bej nje tavoline druri me porosi...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 27 Qershor 2018

Me duhet nje mobilier, per te mobiluar te gjithe dhomen e ndenjes....

Me Bid
Orieta Vashko
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj nje marangoz per te bere nje tavoline 160x75 nga druri masiv, ji MDF....

Me Bid
Sorin Kurti
Skaduar
 Tiranë

Sirtaret dhe kanati i dollapit nuk funksionojne mire...

1000 LEKË (Të reja)
Ani Luca
Skaduar
 Kavajë

Kerkoj nje marangoz, paga e kenaqeshme...

10000 LEKË (Të reja)
Dashamir Duraj
Skaduar
 Berat
E Hënë, 28 Maj 2018

Kerkoj nje marangoz per riparimin e kuzhines ne kompleksin Laguna Blu, Qerret, Kavaje....

5000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
KERKOJ MARANGOZ...
LESNA shpk

Kerkohen dy marangoze per punime druri dhe mo...

Skaduar

Kerkoj te prodh...
Julian Demeti

Kerkoj te prodhoj nje tavoline mesi prej drur...

Skaduar

Kerkoj te bej n...
Julian Demeti

Kerkoj te bej nje tavoline druri me porosi...

Skaduar

Mobilim i dhome...
Orieta Vashko

Me duhet nje mobilier, per te mobiluar te gji...

Skaduar

Kerkoj marangoz...
Sorin Kurti

Kerkoj nje marangoz per te bere nje tavoline ...

Skaduar

Riparim sirtare...
Ani Luca

Sirtaret dhe kanati i dollapit nuk funksionoj...

Skaduar

Kerkoj nje mara...
Dashamir Duraj

Kerkoj nje marangoz, paga e kenaqeshme...

Skaduar

Kerkoj nje mara...
Julian Demeti

Kerkoj nje marangoz per riparimin e kuzhines ...

Skaduar

×