Rendit Sipas

Kerkohen dy marangoze per punime druri dhe mobilerie. Te kene experience.Mosha deri 50 vjec, te njoh...

Me Bid
LESNA shpk
Skaduar
 Tiranë

Kerkoj te prodhoj nje tavoline mesi prej druri dhe metali me rrota...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë

Kerkoj te bej nje tavoline druri me porosi...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 27 Qershor 2018

Me duhet nje mobilier, per te mobiluar te gjithe dhomen e ndenjes....

Me Bid
Orieta Vashko
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 28 Maj 2018

Kerkoj nje marangoz per riparimin e kuzhines ne kompleksin Laguna Blu, Qerret, Kavaje....

5000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
KERKOJ MARANGOZ...
LESNA shpk

Kerkohen dy marangoze per punime druri dhe mo...

Skaduar

Kerkoj te prodh...
Julian Demeti

Kerkoj te prodhoj nje tavoline mesi prej drur...

Skaduar

Kerkoj te bej n...
Julian Demeti

Kerkoj te bej nje tavoline druri me porosi...

Skaduar

Mobilim i dhome...
Orieta Vashko

Me duhet nje mobilier, per te mobiluar te gji...

Skaduar

Kerkoj nje mara...
Julian Demeti

Kerkoj nje marangoz per riparimin e kuzhines ...

Skaduar

×