Rendit Sipas
E Martë, 24 Nëntor 2020

Kerkojme nje elektiricist per riparimin e nje prize....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Enjte, 14 Maj 2020

Vendosjen e ndricimit ne garazh!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 13 Maj 2020

Kerkoj te rregulloj frigoriferin. Rrjedh uje nga poshte, ka ngrirje te dukshme ne hspesiren e brends...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Mërkurë, 13 Maj 2020

Kerkoj elektricist per te rregulluar zilen e deres dhe ndricimin e oborrit!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë

Elektro-Servis shpk është një kompani e specializuar në riparimin e pajisjeve elektronike dhe el...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Korçë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Vlorë

Pozicioni Teknik, kryen shërbimin për riparimin e produkteve te vogla elektroshtepiake (si p.sh., ...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Montuesi eshte pergjegjes per montimin e kondicionereve te markave te ndryshme pergjate periudhave t...

30000 LEKË (Të reja)
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Montim i 18m kanaline 2x2cm dhe Projektori ne tavan....

Me Bid
Sorin Kurti
Skaduar
 Tiranë

Kerkohet nje sherbim profesionisti elektriçisti per riparimin e nje citofonie ne pallat....

Me Bid
Duri Sokoli
Skaduar
 Tiranë

Bëhet fjalë për instalimin e rrjetit elektrik, rrjetit kompjuterik dhe kamera access tek një zyr...

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
Kerkojme nje el...
Albanian Business Partner

Kerkojme nje elektiricist per riparimin e nje...

Skaduar

Vendosjen e ndr...
Julian Demeti

Vendosjen e ndricimit ne garazh!...

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Kerkoj te rregulloj frigoriferin. Rrjedh uje ...

Skaduar

Kerkoj nje elek...
Julian Demeti

Kerkoj elektricist per te rregulluar zilen e ...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Elektro-Servis shpk është një kompani e sp...

Skaduar

Korce, ofroj ve...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Vlore, ofroj ve...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Pozicioni Teknik, kryen shërbimin për ripar...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Montuesi eshte pergjegjes per montimin e kond...

Skaduar

Montim i 18m ka...
Sorin Kurti

Montim i 18m kanaline 2x2cm dhe Projektori ne...

Skaduar

Kerkoje sherbim...
Duri Sokoli

Kerkohet nje sherbim profesionisti elektriçi...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Bëhet fjalë për instalimin e rrjetit elekt...

Skaduar

×