Rendit Sipas
E Martë, 24 Nëntor 2020

Kerkojme nje elektiricist per riparimin e nje prize....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Enjte, 14 Maj 2020

Vendosjen e ndricimit ne garazh!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 13 Maj 2020

Kerkoj elektricist per te rregulluar zilen e deres dhe ndricimin e oborrit!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë

Montim i 18m kanaline 2x2cm dhe Projektori ne tavan....

Me Bid
Sorin Kurti
Skaduar
 Tiranë

Kerkohet nje sherbim profesionisti elektriçisti per riparimin e nje citofonie ne pallat....

Me Bid
Duri Sokoli
Skaduar
 Tiranë

Bëhet fjalë për instalimin e rrjetit elektrik, rrjetit kompjuterik dhe kamera access tek një zyr...

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Enjte, 25 Tetor 2018

Kerkoj te vendos 2 kamera ne shpi...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
Kerkojme nje el...
Albanian Business Partner

Kerkojme nje elektiricist per riparimin e nje...

Skaduar

Vendosjen e ndr...
Julian Demeti

Vendosjen e ndricimit ne garazh!...

Skaduar

Kerkoj nje elek...
Julian Demeti

Kerkoj elektricist per te rregulluar zilen e ...

Skaduar

Montim i 18m ka...
Sorin Kurti

Montim i 18m kanaline 2x2cm dhe Projektori ne...

Skaduar

Kerkoje sherbim...
Duri Sokoli

Kerkohet nje sherbim profesionisti elektriçi...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Bëhet fjalë për instalimin e rrjetit elekt...

Skaduar

Kerkojte vendos...
Julian Demeti

Kerkoj te vendos 2 kamera ne shpi...

Skaduar

×