Rendit Sipas
E Premte, 6 Gusht 2021

Kërkojmë elektriçist për riparim ventilator WC...

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Elektro-Servis shpk është një kompani e specializuar në riparimin e pajisjeve elektronike dhe el...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Korçë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Vlorë

Pozicioni Teknik, kryen shërbimin për riparimin e produkteve te vogla elektroshtepiake (si p.sh., ...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë
Kërkohet elekt...
Albanian Business Partner

Kërkojmë elektriçist për riparim ventilat...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Elektro-Servis shpk është një kompani e sp...

Skaduar

Korce, ofroj ve...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Vlore, ofroj ve...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Pozicioni Teknik, kryen shërbimin për ripar...

Skaduar

×