Rendit Sipas

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Korçë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Vlorë
E Premte, 30 Gusht 2019

Kerkohet Ekonomiste: Arsimi i kerkuar: Finance-Kontabilitet Gjuhet e kerkuara: Anglisht, Italisht....

Me Bid
REXHA
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 17 Korrik 2019

Kerkoj te punesoj nje punetor gipsi dhe nje usta gipsi.Paga e kenaqshme.Te interesuarit te kontaktoj...

1 LEKË (Të reja)
Adi Tr
Skaduar
 Tiranë
E Enjte, 27 Qershor 2019

Kam nevoje per sherbimin e nje hidrauliku per vendosjen e nje repiratori te ri ne tualet....

Me Bid
Fatos
Skaduar
 Tiranë
E Enjte, 27 Qershor 2019

Rubineti i dushit ka disa dite qe hedh shume pak uje nga ana e ujit te ngrohte, nderkohe qe ne rubin...

Me Bid
Erjon Hazizaj
Skaduar
 Tiranë

Me nevojitet sherbimi i nje profesionisti hidraulik per riparimin e kolones se urave te zeza te nje ...

Me Bid
Fatos
Skaduar
 Tiranë
E Premte, 21 Qershor 2019

Se sei appassionato di programmazione e hai esperienza nello sviluppo di CRM evoluti e di applicazio...

1200 EURO
Know How
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 27 Maj 2019

Se sei appassionato di programmazione e hai esperienza nello sviluppo di CRM evoluti e di applicazio...

1100 EURO
Know How
Skaduar
 Tiranë

Pozicioni Teknik, kryen shërbimin për riparimin e produkteve te vogla elektroshtepiake (si p.sh., ...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një hidraulik për riparimin e cv-s....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Montuesi eshte pergjegjes per montimin e kondicionereve te markave te ndryshme pergjate periudhave t...

30000 LEKË (Të reja)
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë
Korce, ofroj ve...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Vlore, ofroj ve...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Kerkohet Ekonom...
REXHA

Kerkohet Ekonomiste: Arsimi i kerkuar: Finan...

Skaduar

Kerkoj punetor ...
Adi Tr

Kerkoj te punesoj nje punetor gipsi dhe nje u...

Skaduar

Kerkoj sherbimi...
Fatos

Kam nevoje per sherbimin e nje hidrauliku per...

Skaduar

Rregullimi i Ru...
Erjon Hazizaj

Rubineti i dushit ka disa dite qe hedh shume ...

Skaduar

Kerkoj sherbimi...
Fatos

Me nevojitet sherbimi i nje profesionisti hid...

Skaduar

Web Developer
Know How

Se sei appassionato di programmazione e hai e...

Skaduar

Web Developer
Know How

Se sei appassionato di programmazione e hai e...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Pozicioni Teknik, kryen shërbimin për ripar...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Kërkohet një hidraulik për riparimin e cv-...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Montuesi eshte pergjegjes per montimin e kond...

Skaduar

×