Rendit Sipas

Software Shqip per Android...

55000 LEKË (Të reja)
Byllis Energji
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një punëtore pastrimi për ambjete zyrash....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Kerkohen dy marangoze per punime druri dhe mobilerie. Te kene experience.Mosha deri 50 vjec, te njoh...

Me Bid
LESNA shpk
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një shërbim hidraulik per riparimin e cv-së....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Montim i 18m kanaline 2x2cm dhe Projektori ne tavan....

Me Bid
Sorin Kurti
Skaduar
 Tiranë

Kerkohet nje sherbim profesionisti elektriçisti per riparimin e nje citofonie ne pallat....

Me Bid
Duri Sokoli
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një hidraulik për riparimin e një bideje....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Bëhet fjalë për instalimin e rrjetit elektrik, rrjetit kompjuterik dhe kamera access tek një zyr...

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Duhet të ndryshohet brava dhe dorezat e një dere duro-alumini....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një riparues bravash për të ndryshuar bravën e një dere të blinduar....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Ambjenti që është për t'u lyer është zyrë prej 146m katrorë me bojë hidromat....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Shkurt 2019

ALTEC sh.p.k kerkon te punesoj me kohe te plote Inxhinier Mekanik Dega Termoteknik ....

Me Bid
ALTEC
Skaduar
 Tiranë
Programues soft...
Byllis Energji

Software Shqip per Android...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Kërkohet një punëtore pastrimi për ambjet...

Skaduar

KERKOJ MARANGOZ...
LESNA shpk

Kerkohen dy marangoze per punime druri dhe mo...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Kërkohet një shërbim hidraulik per riparim...

Skaduar

Montim i 18m ka...
Sorin Kurti

Montim i 18m kanaline 2x2cm dhe Projektori ne...

Skaduar

Kerkoje sherbim...
Duri Sokoli

Kerkohet nje sherbim profesionisti elektriçi...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Bëhet fjalë për instalimin e rrjetit elekt...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Duhet të ndryshohet brava dhe dorezat e një...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Kërkohet një riparues bravash për të ndry...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Ambjenti që është për t'u lyer është zy...

Skaduar

Kerkoj Inxhinie...
ALTEC

ALTEC sh.p.k kerkon te punesoj me kohe te plo...

Skaduar

×