Rendit Sipas

Drejtues Teknik Servisesh (Me license nga Drejtoria e Transporteve)...

Me Bid
Genti Ndreu
Skaduar
 Lezhë
E Hënë, 18 Shkurt 2019

Albpastrim shpk Kompani qe operon ne fushen Sherbime Pastrimi & Tregetim Produkte Pastrimi kerkon ...

Me Bid
Albpastrim
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 22 Janar 2019

Metro Hotel Tirana eshte hoteli me i ri ne zonen e ish Bllokut – Tirane . Unik ne llojin e tij , h...

30000 LEKË (Të reja)
Metro Hotel Tirana
Skaduar
 Tiranë

Ndër punët që kryej janë shtrim pllakash, mermerash, pllaka mozaike, izolime, veshje me rrasa gu...

Me Bid
Shpendi Lako
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 18 Dhjetor 2018

Dnk Medical Tirana/Inport/Export/Prodhim Aparaturash Mjekesore/Servis Biomedikal, Instalime, testime...

Me Bid
Terapia Manuale Shqiptare
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 18 Dhjetor 2018

Do te gjeni sherbim audio dhe sherbim DJ me eksperienc 10 vjecare....

Me Bid
Oni Ndreko
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 18 Dhjetor 2018

Partner.al kërkon një Përgjegjës/e Prodhimi në Tiranë për një shtypshkronjë me aktivitet kr...

Me Bid
Partner.al
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 18 Dhjetor 2018

Ju ofroj support audio dhe DJ professional. Per cdo info instagram & facebook : Party & Event Servi...

Me Bid
Oni Ndreko
Skaduar
 Tiranë

Offre: Fisso mensile e un ottimo pacchetto con incentivazioni variabili; Bonus e premi di prod...

Me Bid
IContact
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 12 Dhjetor 2018

Kam nevoje per sherbimin e nje riparuesi bravash, sepse me eshte prishur dollapi me çeles tek puna,...

Me Bid
Desantila Isufaj
Skaduar
 Tiranë
E Premte, 23 Nëntor 2018

Dua te suvatoj nje siperfaqe muri prej 37 metra katrore, ku ne kete siperfaqe ndodhet nje dere dhe d...

15000 LEKË (Të reja)
Gerta kaloshi
Skaduar
 Kamëz
E Martë, 30 Tetor 2018

Kerkohet saldator per pune te ndryshme me projekte, si shkalle, rafte etj....

10000 LEKË (Të reja)
F&M Reklama
Skaduar
 Tiranë
Drejtues Teknik...
Genti Ndreu

Drejtues Teknik Servisesh (Me license nga Dre...

Skaduar

Ofrojme vend pu...
Albpastrim

Albpastrim shpk Kompani qe operon ne fushen...

Skaduar

Punonjese pastr...
Metro Hotel Tirana

Metro Hotel Tirana eshte hoteli me i ri ne zo...

Skaduar


Shpendi Lako

Ndër punët që kryej janë shtrim pllakash,...

Skaduar

Shitje aparatur...
Terapia Manuale Shqiptare

Dnk Medical Tirana/Inport/Export/Prodhim Apar...

Skaduar

Fation DJ & Sup...
Oni Ndreko

Do te gjeni sherbim audio dhe sherbim DJ me e...

Skaduar

Kërkojmë Për...
Partner.al

Partner.al kërkon një Përgjegjës/e Prodhi...

Skaduar

Support audio &...
Oni Ndreko

Ju ofroj support audio dhe DJ professional. ...

Skaduar

iContact shpk. ...
IContact

Offre: Fisso mensile e un ottimo pacchet...

Skaduar

Kerkoj sherbimi...
Desantila Isufaj

Kam nevoje per sherbimin e nje riparuesi brav...

Skaduar

Kerkoj nje suva...
Gerta kaloshi

Dua te suvatoj nje siperfaqe muri prej 37 met...

Skaduar

Kerkoj saldator
F&M Reklama

Kerkohet saldator per pune te ndryshme me pro...

Skaduar

×