Rendit Sipas
E Mërkurë, 12 Dhjetor 2018

Kam nevoje per sherbimin e nje riparuesi bravash, sepse me eshte prishur dollapi me çeles tek puna,...

Me Bid
Desantila Isufaj
Skaduar
 Tiranë
E Premte, 23 Nëntor 2018

Dua te suvatoj nje siperfaqe muri prej 37 metra katrore, ku ne kete siperfaqe ndodhet nje dere dhe d...

15000 LEKË (Të reja)
Gerta kaloshi
Skaduar
 Kamëz
E Martë, 30 Tetor 2018

Kerkohet saldator per pune te ndryshme me projekte, si shkalle, rafte etj....

10000 LEKË (Të reja)
F&M Reklama
Skaduar
 Tiranë

Kerkoj te vendos rrjeta per dritare dhe dyer vedratash. Per 1 dritare dhe nje dere standarte....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Enjte, 25 Tetor 2018

Kerkoj te vendos 2 kamera ne shpi...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 24 Tetor 2018

Kërkohet një fotograf për realizimin e një set-i fotografik të ambjenteve si dhe të stafit të...

10000 LEKË (Të reja)
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 24 Tetor 2018

Kërkohet një fotograf dhe kameraman, për realizimin e një seti fotografik si dhe filmimeve me dr...

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

kam nevoje te shtroj nje dhome me parket me permasa 4X4 metra...

5000 LEKË (Të reja)
Manuela Bello
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 22 Gusht 2018

Kerkohet te izolohet tarraca e nje pallati te vjeter 3 katesh. Siperfaqja 200 m2....

Me Bid
Erida Nelaj
Skaduar
 Tiranë

Kerkoj te prodhoj nje tavoline mesi prej druri dhe metali me rrota...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë

Kerkoj te bej nje tavoline druri me porosi...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 16 Korrik 2018

Lavatricja nuk furnizohet me uje....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
Kerkoj sherbimi...
Desantila Isufaj

Kam nevoje per sherbimin e nje riparuesi brav...

Skaduar

Kerkoj nje suva...
Gerta kaloshi

Dua te suvatoj nje siperfaqe muri prej 37 met...

Skaduar

Kerkoj saldator
F&M Reklama

Kerkohet saldator per pune te ndryshme me pro...

Skaduar

Kerkoj te vendo...
Julian Demeti

Kerkoj te vendos rrjeta per dritare dhe dyer ...

Skaduar

Kerkojte vendos...
Julian Demeti

Kerkoj te vendos 2 kamera ne shpi...

Skaduar

Kërkohet fotog...
Albanian Business Partner

Skaduar

Kërkohet fotog...
Albanian Business Partner

Kërkohet një fotograf dhe kameraman, për r...

Skaduar

Kerkoj nje shtr...
Manuela Bello

kam nevoje te shtroj nje dhome me parket me p...

Skaduar

Izolim tarrace
Erida Nelaj

Kerkohet te izolohet tarraca e nje pallati te...

Skaduar

Kerkoj te prodh...
Julian Demeti

Kerkoj te prodhoj nje tavoline mesi prej drur...

Skaduar

Kerkoj te bej n...
Julian Demeti

Kerkoj te bej nje tavoline druri me porosi...

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Lavatricja nuk furnizohet me uje....

Skaduar

×