Rendit Sipas
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj te lyej prapakolpin e makines!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj nje hidraulik, me eshte prishur bolieri....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj nje marangoz per te bere nje tavoline 160x75 nga druri masiv, ji MDF....

Me Bid
Sorin Kurti
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj te krijoj nje website per shitje online.Maksimumi i produkteve online eshte 3000.Blerja do te...

Me Bid
Jona Rudi
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Qershor 2018

Duhet te bej disa punime ne shtepi dhe kam nevoje per nje arkitekt restaurues. Punimet jane urgjente...

Me Bid
Vera Kokonozi
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 18 Qershor 2018

Kerkoj nje shtrues pllakash per te shtruar 50m2....

20000 LEKË (Të reja)
Gerta kaloshi
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 11 Qershor 2018

Kam nje problem me frigoriferin. Rrjedh uje. Eshte i markes Samsung!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Hënë, 11 Qershor 2018

Kerkoj te rregulloj lavatricen. Duket qe furnizohet me uje por mund te kete edhe problem tjeter....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë

Sirtaret dhe kanati i dollapit nuk funksionojne mire...

1000 LEKË (Të reja)
Ani Luca
Skaduar
 Kavajë

Kerkoj nje marangoz, paga e kenaqeshme...

10000 LEKË (Të reja)
Dashamir Duraj
Skaduar
 Berat
E Enjte, 31 Maj 2018

Kerkoj te lyej apartamentin 123 m2, ne kompleksin Laguna Blu, Qerret, Kavaje....

55000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Mërkurë, 30 Maj 2018

Kerkoj te termoizoloj apartamentin. Hapesirat bashke jane 450 m2. Produktin e kam blere dhe eshte ...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
Kerkoj te lyej ...
Julian Demeti

Kerkoj te lyej prapakolpin e makines!...

Skaduar

Kerkoj nje hidr...
Julian Demeti

Kerkoj nje hidraulik, me eshte prishur bolier...

Skaduar

Kerkoj marangoz...
Sorin Kurti

Kerkoj nje marangoz per te bere nje tavoline ...

Skaduar

Eccomerce webis...
Jona Rudi

Kerkoj te krijoj nje website per shitje onlin...

Skaduar

Kerkoj nje arki...
Vera Kokonozi

Duhet te bej disa punime ne shtepi dhe kam ne...

Skaduar

Kerkoj nje prof...
Gerta kaloshi

Kerkoj nje shtrues pllakash per te shtruar 50...

Skaduar

Kerkoj nje Ripa...
Julian Demeti

Kam nje problem me frigoriferin. Rrjedh uje. ...

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Kerkoj te rregulloj lavatricen. Duket qe furn...

Skaduar

Riparim sirtare...
Ani Luca

Sirtaret dhe kanati i dollapit nuk funksionoj...

Skaduar

Kerkoj nje mara...
Dashamir Duraj

Kerkoj nje marangoz, paga e kenaqeshme...

Skaduar

Kerkohet bojaxh...
Julian Demeti

Kerkoj te lyej apartamentin 123 m2, ne komple...

Skaduar

Kerkoj te termo...
Julian Demeti

Kerkoj te termoizoloj apartamentin. Hapesirat...

Skaduar

×