Rendit Sipas
E Enjte, 10 Maj 2018

Kerkoj arkitekt...

200000 LEKË (Të reja)
Dashamir Duraj
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 2 Maj 2018

Kerkoj nje fotograf profesionisht per fotografimin e nje eventi....

10000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 1 Maj 2018

kerkoj te ndryshoj braven e deres kryesore....

13000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 1 Maj 2018

Kerkoj te shtroj 2 banjo te reja me pllaka. Pllakat jane te medha dhe te trasha 2 cm. Kerkoj ekspert...

135000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 1 Maj 2018

Kerkoj bojaxhinj per te lyer apartamentin tim 123 m2. Kerkoj ta lyej me boje ekologjike dhe per kete...

125000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë

Kerkoj te shtroj parketin e apartamentit. Apt 123 m2, parket industrial....

25000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Premte, 27 Prill 2018

Kam nje problem me banjon...

2000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Premte, 27 Prill 2018

Kerkoj nje faqe internet cms, joomla, informative....

150000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Shtunë, 14 Prill 2018

Me duhet nje elektricist per te bere instalimin e kaldajave ne nje shtepi private dy kateshe. Shtepi...

Me Bid
Fjora Hodo
Skaduar
 Fier
E Shtunë, 14 Prill 2018

Kerkoje nje person per te zhvilluar nje faqe interneti e-commerce. Faqja do jete me blerje online, p...

500 EURO
Fjora Hodo
Skaduar
 Tiranë
E Enjte, 12 Prill 2018

Kerkoj kopshtar...

555555 LEKË (Të reja)
Orieta Vashko
Skaduar
 Tiranë
Kerkoj arkitekt
Dashamir Duraj

Kerkoj arkitekt...

Skaduar

Kerkoj nje foto...
Julian Demeti

Kerkoj nje fotograf profesionisht per fotogra...

Skaduar

Kerkoj te ndrys...
Julian Demeti

kerkoj te ndryshoj braven e deres kryesore....

Skaduar

Kerkoj te shtro...
Julian Demeti

Kerkoj te shtroj 2 banjo te reja me pllaka. P...

Skaduar

Kerkoj ekip boj...
Julian Demeti

Kerkoj bojaxhinj per te lyer apartamentin tim...

Skaduar

Kerkoj te shtro...
Julian Demeti

Kerkoj te shtroj parketin e apartamentit. Apt...

Skaduar

kerkoj nje hidr...
Julian Demeti

Kam nje problem me banjon...

Skaduar

Kerkoj nje faqe...
Julian Demeti

Kerkoj nje faqe internet cms, joomla, informa...

Skaduar

Instalim kaldaj...
Fjora Hodo

Me duhet nje elektricist per te bere instalim...

Skaduar

Zhvillim websit...
Fjora Hodo

Kerkoje nje person per te zhvilluar nje faqe ...

Skaduar

Kerkoj kopshta...
Orieta Vashko

Kerkoj kopshtar...

Skaduar

×