MEDIA

Na kontaktoni
A: Rruga "Myslym Shyri", kulla 9, 1001, Tiranë, Shqipëri

Flet Julian Demeti, Gati.al - Punë ka, tani ka edhe profesionistë!

Platforma Gati.al u përzgjodh fituese e çmimit “Mobility of the year” në ICT AWARDS VI dhe për këtë jemi shumë krenarë, pasi një punë e madhe nga një ekip profesionistësh shumë të dedikuar, u shpërblye me një çmim prestigjoz. Arsyeja e këtij vlerësimi erdhi si pasojë e mundësive që ofron kjo platformë në treg.
Gati.al është platforma ku nga celulari juaj mund të gjeni mbi 2600 profesionistë (numër në rritje), në 216 profesione në të gjithë Shqipërinë.
Disa nga përparësitë e kësaj platforme janë:
a) një listë e madhe profesionistësh me detajet përkatëse të çdo profesionisti apo ekipi,
b) mundësi vlerësimi. Kjo ndikon në evidentimin e profesionistëve më të mirë,
c) u ofron profesionistëve të rinj mundësinë të aplikojnë për praktikë pune tek ekipet/kompanitë e regjistruara direkt nga platforma,
d) mundësi edukimi përmes rubrikës “Si të?”
e) promovon profesionistët dhe mundëson më shumë punë. Kështu, tregu nuk është më një lagje, por e gjithë Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi e kudo ka shqiptarë.
Këto besoj kanë qenë arsyet kryesore për çmimin “Mobility of the year”. Ky çmim na vë përpara më shumë përgjegjësive, duke vazhduar në përmirësimin dhe zhvillimin e mëtejshëm të platformës për t’u shërbyer sa më mirë përdoruesve tanë. Këto ditë, gati. al fillon një fushatë marketigu, e cila do të zgjasë rreth 3 muaj. Qëllimi kryesor i kësaj fushate do të jetë ndërgjegësimi i qytetarëve shqiptarë për platformën gati.al. Objektivat afatshkurtër janë regjistrimi i çdo profesionisti apo ekipi në territorin shqiptar në një kohë rekord, si dhe ndërgjegjesimi i qytetarëve dhe bizneseve shqiptare për mundësitë që ofron platforma, duke i ftuar ata ta përdorin për nevojat e tyre të përditshme.
Me rritjen e përdorimit padyshim që hapi i radhës do të jetë shtrirja e platformës në Kosovë, Maqedoni dhe Malin e Zi duke e bërë gati.al platformën e profesionistëve shqiptarë në Ballkan.
Ndaj, ftoj të gjithë lexuesit e Business Mag, të regjistrohen duke hapur një llogari për pak sekonda në gati.al versionin web/mobile ose duke shkarkuar aplikacionin në Android/IOS.

Shkarkoni këtu numrin 17 të revistës

Gati.al - Platforma e re digjitale nga Albanian Business Partner

Në Shqipëri ka startuar ditët e fundit platforma digjitale Gati.al, projekt ky i konceptuar dhe realizuar nga kompania Albanian Business Partner.

Platforma digjitale Gati.al është falas dhe synon të bëhet një urë lidhëse midis atyre që kërkojnë profesionistë për shërbimet që u nevojiten dhe profesionistëve që ofrojnë shërbime.  

Deri tani platforma përfshin mbi 2640 profesionistë, në 217 profesione, në të gjithë Shqipërinë. Së fundmi, Gati.al u përzgjodh fituese e çmimit “Mobiliteti i vitit” në ICT AWARDS 6 si platforma më e mirë.

Gati.al u vjen në ndihmë edhe nxënësve të shkollave profesionale të cilët mund të aplikojnë tek kompanitë e regjistruara në platformë për praktikë pune direkt nga aplikacioni. Jo vetëm kaq, por ata që përfundojnë shkollën, mund të hapin profilin e tyre duke i shërbyer një tregu jo vetëm ku ata banojnë por në të gjithë Shqipërinë, në Kosovë e kudo ka nevojë për shërbimin që ata ofrojnë.  

Platforma ka një sistem vlerësimi (raitings) dhe kjo shërben që profesionistët më të mire të promovohen më shumë. Një tjetër risi e platformës ështe rubrika “Si të?”, me video të shkurtra edukuese ku së shpejti perdoruesit mund te ndjekin video profesionale online mbi profesione të ndryshme.

Gati.al është në versionin Web dhe aplikacion, në të dy formatet Android dhe IOS.

Albanian Business Partner, aktualisht me Çertifikim ISO 9001 – 2008, u themelua më 2010 dhe ka aktivitet kryesor në fushën e zhvillimit të faqeve të internetit, programeve kompjuterike  dhe IT-së. Kompania drejtohet nga Z. Julian Demeti dhe selia e saj ndodhet në Tiranë.

Megjithëse relativisht një kompani e re, ABP është përfaqesues lokal i disa kompanive europiane të mirënjohura si Astraia Software Gmbh, Engineering Informatica S.P.A, Singular Logic, etj.

ABP menaxhon me sukses ofrimin e shërbimeve në të gjithë territorin shqiptar, në të dy sektorët, atë privat dhe atë shtetëror, më konkretisht shëndetësi, edukim, ushtri dhe shoqërinë civile.

Theksojmë gjithashtu që ABP është kompania që ka dizajnuar Webpage të portalit Flasshqip.ca dhe siguron mirëmbajtjen e saj. Suksese Gati.al dhe ABP!

@Flasshqip.ca

Të Martën përurohet Gati.al, platforma dixhitale dhe mobilitetit i vitit në ICT Awards 6

Themeluesi i platformës, Julian Demeti ka kryer studimet universitare e pasuniversitare për Marketing në universitetin New York Tirana.

Platforma Gati.al, fituese e çmimit ICT Mobiliteti i Vitit në edicionin e 6-të të Albanian ICT Awards, do të prezantohet përpara një publiku të përzgjedhur ditën e Marte me datë 19 Qershor ora 17:30.

Gati.al është Platforme Dixhitale “work on demand”  – funksionon si një urë lidhëse ndërmjet individëve/kompanive që kërkojnë shërbime dhe profesionistëve/ekipeve/kompanive që ofrojnë shërbime.

Gjithashtu, ajo u shërben të gjithë nxënësve apo studentëve që mbarojnë një shkollë profesionale apo studime në degë specifike.

Deri më sot, Gati.al i shërben tregut shqiptar të kërkuesve të shërbimeve dhe ofruesve të shërbimeve me 2626 profesionistë dhe ekipe profesionistësh të verifikuar, të cilët ofrojnë shërbime në 217 profesione.

Axhenda 

17:30 – 18:00 – Pritja
18:00 – 19:00 – Prezantimi i Gati.al
Aktiviteti do të realizohet në parkimin nëntokësor të Sheshit ‘Skënderbej’.
Themeluesi i platformës, Julian Demeti ka kryer studimet universitare e pasuniversitare për Marketing në universitetin New York Tirana.
Ai drejton kompaninë Albanian Business Partner e specializuar ne fushat e Branding, Web&Mobile Applications si dhe Software dhe së fundmi ka themeluar startupin Gati.al.

Në kategorinë ICT Mobiliteti i Vitit garuan Dardan Mehmeti, me Platformën edukative “Parashkollori”, Arjanit Pajaziti, me platformën Trafiku Urban ne Prishtinë dhe Julian Demeti me Gati.al. 

Ky i fundit rrëmbeu çmimin duke u kororëzuar në mesin e shtatë projekteve më të suksesshme të vitit në garën mbarëkombëtare Albanian ICT Awards. /PCWorld Albanian

Burimi: http://pcworld.al/te-marten-perurohet-gati-al-platforma-dixhitale-dhe-mobilitetit-vitit-ne-ict-awards-6/

×