MEDIA

Na kontaktoni
A: Rruga "Myslym Shyri", kulla 9, 1001, Tiranë, Shqipëri

Kronika e Top-Channel.

Mediat më të rëndësishme ishin të pranishme në mbrëmjen e ndarjes së çmimeve të ICT Awards për të pasqyruar këtë event që tanimë është bërë traditë në fushën e teknologjisë. Për më shumë ndiqni kronikën e Top Channel për pjesëmarrësit, eventin dhe çaste nga marrja e çmimeve. Çmimi “Mobiliteti i Vitit” shkoi për platformën Gati.al.

 

×