MEDIA

Na kontaktoni
A: Rruga "Myslym Shyri", kulla 9, 1001, Tiranë, Shqipëri

Fituesit

Në kategorinë ICT Mobiliteti i Vitit garuan Dardan Mehmeti, me Platformën edukative “Parashkollori”, Arjanit Pajaziti, me platformën Trafiku Urban ne Prishtinë dhe Julian Demeti me Gati.al.

Çmimi që shkoi për Julian Demetin dhe platformën Gati.al u dha nga Prof. Dr. Edmond Hajrizi.

Kështu Albanian ICT Awards mbyll suksesshëm një tjetër maratonë për identifikimin e shqiptarëve dhe modeleve të suksesshme.

Mund të thuhet se të gjithë ata që janë ngjitur në skenën e Albanian ICT Awards ndër vite janë model për të gjithë të rinjtë në Shqipëri sepse ky brez shqiptar nuk ka asnjë dallim nga asnjë brez të rinjsh në çdo cep të botës, dhe kjo falë teknologjisë.

 

×