Ndihmëse

Për një marrëdhënie sa më profesioniste midis palëve portali ju vjen në ndihmë me katër tipet e kontratave për të rregulluar marrëveshjet mes kërkuesit dhe ofruesit të shërbimeve.

Kontratë shërbimi -V1.

Individ (familje) - Person Fizik Profesionist.
SHKARKO

Kontratë shërbimi -V2.

Individ (familje) - Biznes Profesionist.
SHKARKO

Kontratë shërbimi -V3.

Biznes Profesionist - Individ (familje).
SHKARKO

Kontratë shërbimi -V4.

Biznes Profesionist - Biznes.
SHKARKO

Merr ndihmë në aplikacion
Shkoni në "SUPORT" në menunë gati
Na ndiqni në Facebook
Merrni statusin më të fundit në aplikacion, ose postoni një status tek ne me cdo pyetje
×