Ofroj vend pune Teknik per qytetin e Vlores

30000 LEKË(Të reja)
E Mërkurë, 6 Shkurt 2019     Vlorë
Kategoria:

Teknikë Teknik i inxhinierisë elektrike

-Te kete eksperience ne riparimin e produkteve elektroshtepiake te medha dhe te vogla×