Ofroj vend pune Teknik per qytetin e Lushnjes

30000 LEKË(Të reja)
E Enjte, 7 Shkurt 2019     Lushnje
Kategoria:

Teknikë Teknik i inxhinierisë elektrike

-Te kete eksperience ne riparimin e produkteve elektroshtepiake te medha dhe te vogla×