Ofroj vend pune Teknik per qytetin e Lac/Fushe-Kruje

30000 LEKË(Të reja)
E Enjte, 7 Shkurt 2019     Lezhë
Kategoria:

Teknikë Teknik i inxhinierisë elektrike

Te kete eksperience ne riparimin e produkteve elektroshtepiake te medha dhe te vogla×