Ofroj ven pune Teknik riparimesh elektroshtepiake ne Belsh

30000 LEKË(Të reja)
E Enjte, 7 Shkurt 2019     Belsh
Kategoria:

Teknikë Teknik i inxhinierisë elektrike

Te kete eksperience ne riparimin e produkteve elektroshtepiake te medha dhe te vogla×