KERKOJ MARANGOZ PER PUNIME DRURI DHE MOBILJE

E Enjte, 2 Maj 2019     Tiranë
Kategoria:

Punime druri Prodhues i mobilieve

Kerkohen dy marangoze per punime druri dhe mobilerie. Te kene experience.Mosha deri 50 vjec, te njohin anen teknike te makinerive. Te jene profesioniste ne prerje , lyerje , zmerilim dhe montim. Te kene leje drejtimi automjeti×