Kerkoj punetor gipsi dhe usta gipsi

1 LEKË(Të reja)
E Enjte, 27 Qershor 2019     Tiranë
Kategoria:

Punime shtëpie Specialist për tavane me gips

Kerkoj te punesoj nje punetor gipsi dhe nje usta gipsi.Paga e kenaqshme.Te interesuarit te kontaktojne ne 0676322466×