Tirane, ofroj vend pune Teknike riparimesh per qytetin e Vlores!

40000 LEKË(Të reja)
E Martë, 9 Korrik 2019     Tiranë
Kategoria:

Punime elektrike Riparues i pajisjeve elektro-shtëpiake

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektro-shtepiake & elektronike kerkon te punesoje: Teknik per qytetin e Vlores! Detyrat dhe pergjegjesit do te jene: -Te konstatoje difektin e produkteve te ndryshme si ( lavatrice; frigorifer; tharëset e rrobave; lavastovilje,suprine,sobe,sistemet e kondicionerëve etj) ne adresen e klientit sipas kerkeses se dyqanit Neptun te ndodhur ne qytetin perkates, ose nga servisi. -Mbajtja e marredhenieve procedurale me kompanin me seli ne Tirane per cdo paqartesi.×