Korce, ofroj vend pune Teknik per qytetin e Korces

30000 LEKË(Të reja)
E Premte, 6 Shtator 2019     Korçë
Kategoria:

Teknikë Teknik i inxhinierisë elektronike

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektro-shtepiake & elektronike kerkon te punesoje: Teknik per qytetin e Vlores Detyrat dhe pergjegjesit do te jene: • Te konstatoje difektin e produkteve te ndryshme si ( lavatrice; frigorifer; tharëset e rrobave; lavastovilje,suprine,sobe,sistemet e kondicionerëve etj) ne adresen e klientit sipas kerkeses se dyqanit Neptun te ndodhur ne qytetin perkates, ose nga servisi. • Mbajtja e marredhenieve procedurale me kompanine me seli ne Tirane per cdo paqartesi. • Duhet të ketë patentë makine. Mënyra e Aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj nëpërmjet e-mailit tek adresa: [email protected] , ose nëpërmjet Cel. 0689029966 * Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr.9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërise mbi “Mbrojtjen e të dhënave personale”.×