Albpastrim kerkon te punesoje Punonjes Pastrimi per xhama, fasada,

E Hënë, 25 Janar 2021     Tiranë
Kategoria:

Shërbime kujdesi në shtëpi Punëtor pastrimi në shtëpi

AlbPastrim kompania që merret me shërbime pastrimi, mirëmbajtje mujore, pastrime gjenerale, pastrim fasade, tapicerit, shërbime DDD (Dezifektim, Dezinsektim, Deratizim). Firmë që merret me administrimin dhe me pastrimin e ambienteve publike dhe private, kërkon të punësojë: "Punonjës pastrimi për xhama dhe përdorues për makineri pastrimi" Detyrat dhe Përgjegjësitë 1. Kryen pastrimin e fasadave të xhamit brenda dhe jashtë ndërtesave të lartësive të ndryshme. Kualifikimet dhe Kërkesat 1. Të ketë përfunduar arsimin e mesëm 2. Preferohen meshkuj me ose pa eksperiencë pune 3. Të jetë i përgjegjshëm dhe korrekt në punë 4. Të dijë të përdorë makineritë e pastrimit Personat e interesuar mund të kontaktojnë në adresat e mëposhtme: Email: [email protected] Tel: 067 60 400 96 Adresa: “Mall of Tirana” Kompleksi Tirana Industrial Park, kapanoni 27, Kashar “Informacioni personal që do të paraqisni përmes aplikimit tuaj, do të mbrohet dhe përdoret vetëm për qëllime rekrutimi,×