Tirane, ofroj vend pune ASISTENT/E SHITJESH

40 LEKË(Të reja)
E Martë, 17 Gusht 2021     Tiranë
Kategoria:

Shërbime Këshilltar investimesh/financiar

“Lobby Home” sh.p.k në saj të krijimit dhe zgjerimit të Kompanisë, kërkon kandidatë potencialë për pozicionin ASISTENT/E SHITJESH. Cfarë ofrojmë: - Pagë mujore të negociueshme - Stimuj financiarë për rezultatet e arritura - Atmosferë miqësore për marrëdhënie pune profesionale Cfarë kërkojmë: - Përvojë të konsoliduar në shitje, eksperience e preferueshme 3 vite e siper - Karakter ambicioz që rrezaton entuziazëm - Pasion të sinqertë për t'i shërbyer klientit - Gatishmëri për të kryer turne të ndryshme gjatë javës - Dëshirë për të punuar në grup Nëse e cilëson veten ekspert në shitje, është çasti i duhur që t'i bashkohesh skuadrës sonë! Kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në adresën e postës elektronike: [email protected] *Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.×