image description

Osman Osmani

Blind door group
 • Marangoz,
 • Montues dhe mirëmbajtës ashensori,
 • Montues vetratash,
 • Ndërtues të çative,
 • Prodhues qepenash dhe portash automatike,
 • Punëtor duro-alumini,
 • Riparues bravash,
 • Sharrëxhi,
 • Teknik tendash,
 • Xhamaxhinj,
 • 0 vlerësime si ofrues shërbimi (0 % pozitiv)
 • Numri i punëve të përfunduara: (0)
×