image description

Reni

Pastrime xhamash
  • Punëtor pastrimi në shtëpi,
  • Punëtor për larje kolltukësh divanesh,
  • Punëtor shërbimi dhe ndihmës në shtëpi,
  • 0 vlerësime si ofrues shërbimi (0 % pozitiv)
  • Numri i punëve të përfunduara: (0)
×