RRETH GATI.AL

Gati.al është një platformë digjitale e cila shërben si pikëtakimi on-line për kërkuesit dhe ofruesit e shërbimeve të ndryshme profesionale. Është falas dhe të mbaron punë. Gjithçka ju duhet është një llogari dhe mund të nisni nga puna. Platforma ofron shumë avantazhe për përdoruesit e saj, duke përfshirë mundësinë që të jenë vetë kërkuesit dhe ofruesit e shërbimeve që përcaktojnë kushtet për bashkëpunim, oraret dhe kostot, dhe të gjitha këto pa asnjë detyrim ndaj Gati.al! Ju keni mundësinë të zgjidhni midis 2500 profesionistëve të 216 profesioneve të ndryshme, dhe gjithashtu i ofrohet mundësia çdo profesionisti apo ekipi profesionistësh të regjistrohen dhe të ofrojnë shërbimet profesionale pa asnjë pagesë ndaj platformës.

Misioni

Të krijojmë një pikëtakimi për kërkuesit dhe ofruesit e shërbimeve profesionale!

Vizioni

Të zgjerojmë hartën e profesionistëve dhe numrin e profesioneve në platformë!

Qellimi

Të shkurtojmë kohën dhe kostot e kërkimit për profesionistin e duhur!

Merr ndihme ne aplikacion
Shkoni ne "SUPORT" ne menune gati
Na ndiqni ne facebook
Merrni statusin me te fundit ne aplikacion, ose postoni nje status tek ne me cdo pyetje
×