1. 1

  Kërko

  Zgjidhni karakteristikat për shërbimin për të cilin keni nevojë, shtypni kërkimin dhe do t’ju listohen profilet e të gjithë profesionistëve që plotësojnë kërkesat tuaja.

  Me gati problemet dhe punët tuaja bëhet më të lehta, mundësi fleksibiliteti për të fituar për të gjithë profesionistët. Më shumë se gjysma e profesionistëve në Shqipëri zgjedhin të punojnë më pak se 20 orë në javë. Kështu që çdo profesionist që kërkon të fitojë ekstra mund të punojë kurdo që dëshiron.
 2. 2

  Përzgjidh

  Shfletoni, analizoni dhe krahasoni profilet dhe vlerësimet e profesionistëve të disponueshëm, dhe përzgjidhni personin e duhur për ju.

  Mund të punoni me Gati.al kurdo, ditë apo natë, 365 ditë në vit. Ku punoni varet gjithmonë nga ju, kështu që nuk ndërhyn me gjërat e rëndësishme në jetën tuaj.
 3. 3

  Mbaro Punë

  Kontaktoni personin e përzgjedhur përmes numrit të kontaktit të vënë në dispozicion në profilin e tyre dhe organizoni takimin dhe marrëveshjen tuaj, pa asnjë detyrim ndaj Gati!

  Lejoni portalin të gjejë punën për ju. Klikoni dhe lëreni. Veglat që jua bëjnë më të lehtë për të fituar, dhe suport 24/7—të gjitha aty në dorën tuaj.
 4. 4

  Vlerëso

  Lini përshtypjet dhe vlerësimet tuaja për profesionistin dhe për shërbimin e kryer nga ai, duke ndihmuar në këtë mënyrë të gjithë personat që përdorin platformën.

  Vlerësoni profesionistët dhe jepni përshtypjet tuaja përprojektin tuaj. Përshtypjet tuaja na ndihmojnë të përzgjedhim më të mirën për ju si dhe ndihmoni komunitetin për t'u mbrojtur dhe për të patur eksperincën më të mirë.
Keni ende pyetje? 
Pyetjet me të shpeshta
 1. 1

  Kërko

  Zgjidhni karakteristikat për shërbimin për të cilin keni nevojë, shtypni kërkimin dhe do t’ju listohen profilet e të gjithë profesionistëve që plotësojnë kërkesat tuaja.

  Jo të gjithë jetojnë afër një profesionisti apo kompani shërbimesh. Dhe janë disa pjesë të qytetit ku kompanitë nuk shkojnë. Gati e siguron këtë, cmime të arsyeshme për shërbime të gjitha oraret—pavarësisht se ku jetoni.
 2. 2

  Përzgjidh

  Shfletoni, analizoni dhe krahasoni profilet dhe vlerësimet e profesionistëve të disponueshëm, dhe përzgjidhni personin e duhur për ju.

 3. 3

  Mbaro Punë

  Kontaktoni personin e përzgjedhur përmes numrit të kontaktit të vënë në dispozicion në profilin e tyre ose nëpërmjet rrjetit të gati.al dhe organizoni takimin dhe marrëveshjen tuaj, pa asnjë detyrim ndaj Gati!

 4. 4

  Vlerëso

  Lini përshtypjet dhe vlerësimet tuaja për profesionistin dhe për shërbimin e kryer nga ai, duke ndihmuar në këtë mënyrë të gjithë personat që përdorin platformën.

  Vlerësoni profesionistët dhe jepni përshtypjet tuaja përprojektin tuaj. Përshtypjet tuaja na ndihmojnë të përzgjedhim më të mirën për ju si dhe ndihmoni komunitetin për tu mbrojtur dhe për të patur eksperincën më të mirë.
Keni ende pyetje? 
Pyetje me të shpeshta
×